Landelijke Werkdag Zorgpact op woensdag 6 december 2017

Kom op woensdag 6 december 2017 naar de Landelijke Werkdag Zorgpact en laat u inspireren door succesvolle regionale samenwerkingen. Reflecteer samen op de behaalde resultaten, leer van elkaars ervaringen en bespreek uitdagingen en vervolgstappen voor de toekomst. om op woensdag 6 december 2017 naar de Landelijke Werkdag Zorgpact en laat u inspireren door succesvolle regionale samenwerkingen. Reflecteer samen op de behaalde resultaten, leer van elkaars ervaringen en bespreek uitdagingen en vervolgstappen voor de toekomst.

Opening
We starten de dag energiek! Onder leiding van dagvoorzitter Joost Hoebink lichten we met o.a. aanjager Doekle Terpstra de mooiste resultaten van de Zorgpactbeweging uit en krijgen we alvast een sneak preview van de dag door enkele regionale pacten en koplopers.
Aan de slag!

Na de aftrap steken we tussen 11.00 – 15.30u allemaal de handen uit de mouwen. In een gevarieerd en prikkelend programma kunt u de rijkheid van de Zorgpactbeweging ervaren. Doe uw voordeel met de ervaringen van collega’s in een Practice makes perfect-sessie, interview een vernieuwer en help mee oplossingen voor belemmeringen te bedenken in de Denktank. Bekijk de vele gezichten van de Zorgpactbeweging op de Wall of Fame, verplaats u in een cliënt tijdens een inleefsessie in het Pop-up lab en breng voor antwoorden op prangende vragen een bezoek aan de EHBS-post. Laat u inspireren door bijzonder verhalen uit de Expositie of lever een bijdrage aan de koers voor de komende jaren bij Toekomstmuziek.

Even bijkomen van alle indrukken, inspiratie en belevenissen? Strijk dan neer op het cateringplein voor een lekkere lunch of een kop koffie en klets bij met uw zorg-, welzijns-, onderwijs- en overheidscollega’s uit het hele land.

Afsluiting
Het einde van de Landelijke Werkdag is pas het begin van nieuwe stappen voor de Zorgpactbeweging. Samen met een aantal sleutelspelers en Doekle Terpstra werpt de dagvoorzitter een blik in de toekomst: wat is er nodig om de resultaten van het Zorgpact verder te brengen?

Na de afsluiting kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nog even nagenieten, netwerken en plannen voor de toekomst smeden.

Het volledige programma vindt u op www.landelijkewerkdagzorgpact.nl.

Aanmelden
U kunt zich via dit formulier aanmelden voor de Landelijke Werkdag Zorgpact. Zo weet u zeker dat u een plek heeft op deze drukbezochte dag!

Met hartelijke groet,
Organisatie Landelijke Werkdag Zorgpact